Wilt u kunststof kratten inslaan?

Samenwerking Versterkt!

Wilt u kunststof kratten inslaan?

Onze buurtsupermarkt heeft tijdens de coronacrisis een aantal veranderingen door moeten voeren. Wij hadden namelijk niet voldoende ruimte in de winkel om alle klanten nog te kunnen ontvangen en omdat wij daardoor veel inkomsten misliepen, hebben wij gekeken hoe wij de oudere mensen bij ons in de regio van dienst konden zijn. Wij hebben namelijk gemerkt dat deze mensen liever niet het huis uit wilden komen en daarom hebben wij gekeken wat de mogelijkheden waren om bezorgservice op te zetten. De mensen konden dan aan ons doorgeven wat zij nodig hadden en dan zouden wij de boodschappen kunnen bezorgen. Wij hebben toen gekeken of wij ergens goede kunststof kratten konden vinden want deze  kunststof kratten hadden wij nodig om de boodschappen in te kunnen vervoeren. Wij hebben toen gekeken wat de mogelijkheden waren om aan goede kunststof kratten te komen en wij hebben gemerkt dat wij het beste naar de site van boxpall.nl konden gaan. Wanneer je namelijk even op deze site gaat kijken naar de mogelijkheden die deze mensen te bieden hebben, dan zie je al snel dat zij je heel goed van dienst kunnen zijn. Deze mensen hebben sterke kunststof kratten in het aanbod opgenomen en wij wilden daarom graag hier onze kunststof kratten kopen. Wij hebben toen even contact met deze mensen opgenomen om te horen hoe duur hun kunststof kratten waren en ook wilden wij graag weten of wij deze kunststof kratten ook konden opklappen. Dat zou voor ons namelijk ideaal zijn omdat wij op deze manier veel meer van deze kratten in de auto mee terug konden nemen. Wij kregen te horen dat wij de kunststof kratten konden krijgen zoals wij ze wilden hebben. Men heeft hier kunststof kratten in het aanbod die niet kunnen inklappen, maar men heeft hier ook kunststof kratten die dus juist wel kunnen inklappen. Ik ben daarom blij dat wij naar deze site zijn gegaan om te kijken wat de mogelijkheden waren want wij hebben gemerkt dat wij via deze site heel mooie kunststof kratten konden kopen. Wij hebben meteen een bestelling doorgegeven en niet veel later hadden wij onze kunststof kratten al in huis. 

Deze kunststof kratten bevallen heel erg goed

Wij zijn blij dat wij hier onze kunststof kratten hebben kunnen kopen omdat wij dankzij deze kunststof kratten heel goede service kunnen bieden aan onze klanten. De oudere mensen weten onze diensten goed te vinden en wij hebben de omzet daarom zelfs zien stijgen. Wij zijn daarom blij dat wij met boxpall.nl in zee zijn gegaan want deze mensen konden ons aan heel goede kunststof kratten helpen. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site van boxpall.nl surfen 
  • Bekijken welke kratten deze mensen u allemaal kunnen leveren 
  • Een offerte aanvragen zodat u weet op welke kosten u moet rekenen bij deze mensen 

Ik hoop dat u hier ook goed geholpen kunt worden. Wij zijn blij dat wij hier sterke kunststof kratten konden kopen die wij eenvoudig kunnen stapelen in onze wagen. Zo komen de boodschappen altijd in goede staat bij ons klanten aan.