Op zoek naar een partner voor rondzeefdruk?

Samenwerking Versterkt!

Op zoek naar een partner voor rondzeefdruk?

Bij VK Print zijn ze gespecialiseerd in allerlei soorten druktechnieken, zoals de rondzeefdruk. Deze techniek is speciaal ontwikkeld om producten met een cilindervorm te bedrukken. Je kunt daarbij denken aan onder andere de volgende producten: Bidons, glazen, mokken, emmers en andere cilindervormige items.  Rondzeefdruk toepassen op deze producten heeft een aantal handige voordelen ten opzichte van vlakzeefdruk. Het is met deze eerste techniek namelijk mogelijk om een veel grotere print op het product aan te brengen, die gedeeltelijk rondom loopt. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van een hele flexibele soort zeefdruk. Deze beweegt rondom om het product heen en kan dus een groter oppervlak bereiken dan wanneer je de vlakzeefdruk techniek zou gebruiken. De rondzeefdruk techniek leent zich er prima voor om meerdere kleuren te gebruiken, echter, hoe meer kleuren je gebruikt, hoe duurder het wordt. Er moet namelijk voor elke kleur een aparte zeef worden aangemaakt en elke kleur moet los van de andere kleuren worden aangebracht. Hoe meer kleuren je dus gebruikt, hoe ingewikkelder het drukproces wordt en hoe meer laagjes verf je nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken. Om die reden kiezen de meeste mensen er voor om een ontwerp met maximaal drie verschillende kleuren te laten drukken op hun producten. De ervaring leert echter dat dat vaak meer dan genoeg is om een logo mooi uit te laten komen. Een ander nadeel van rondzeefdruk is dat het niet mogelijk is om een verloopje aan te brengen. Je kunt enkel volle kleurvlakken drukken, dus wellicht iets minder creatief zijn.

Dé specialist in rondzeefdruk

VK Print is echt wel dé specialist als het gaat om alternatieve druktechnieken, zoals die rondzeefdruk. Ze beschikken over allerlei professionele apparatuur om uw producten op de juiste manier te voorzien van de gewenste print. Dit doen ze door het toepassen van diverse druktechnieken, zoals:

  • Vlakzeefdruk
  • Tampondruk
  • Transferdruk
  • Textielprint

Zoals je ziet kun je dus niet alleen bij VK Print terecht voor bovengenoemde rondzeefdruk techniek. Ze bieden je veel meer alternatieve druktechnieken, welke allemaal geschikt zijn voor producten die je niet op normale wijze kunt laten bedrukken door hun afwijkende formaat. De textielprint techniek die ze toepassen is natuurlijk perfect voor het laten bedrukken van bedrijfs- of sponsorkleding. 

Dé specialist in textieldruk

Of je nu zoekt naar een specialist in de rondzeefdruk techniek of in textieldruk, in beide gevallen moet je bij VK Print zijn. Daar beheersen ze deze beide druktechnieken namelijk tot in de puntjes en beschikken ze over professionele apparatuur om jouw producten mee te bedrukken. Textieldruk is perfect voor het laten bedrukken van bijvoorbeeld bedrijfskleding of sponsorkleding. Heb je bijvoorbeeld mensen in dienst die elke dag klanten bezoeken en dat doen in een t-shirt van het werk? Laat dan VK Print deze t-shirts bedrukken met jouw eigen logo. Op die manier zijn jouw werknemers herkenbaar voor de klant en maken ze ook nog eens reclame wanneer ze de shirts op straat dragen. Voor sponsorshirts geldt hetzelfde. VK Print verzorgt graag voor jou het drukproces en levert je mooie shirts aan met een print die jaren meegaat. Wat voor druktechniek je ook nodig hebt, VK Print is jouw professionele partner als het gaat om alternatieve druktechnieken. Bezoek dus snel hun website om meer te lezen over wat ze voor je zouden kunnen betekenen.