Wat doen Magic Mushrooms?

Samenwerking Versterkt!

Wat doen Magic Mushrooms?

Wat is het effect van Magic Mushrooms? Het klinkt magisch en eigenlijk ook wel een beetje gek, Magic Mushrooms. Ietwat technisch, maar het houdt zo’n beetje het volgende in: een psilocybine paddestoel, ook wel bekend als paddestoel of psychedelische paddestoel, is een van een polyfyletische groep van schimmels die psilocybine en psilocine bevatten. Moeilijke namen, maar aangezien we de geschiedenis van Magic Mushrooms zullen gaan behandelen zal het allemaal een stuk concreter worden.

Wat is de geschiedenis van Magic Mushrooms?

De geschiedenis van Magic Mushrooms in het kort. Hallucinogene soorten van het Psilocybe geslacht hebben een geschiedenis van gebruik onder de inheemse volkeren van Meso-Amerika voor religieuze gemeenschap, waarzeggerij en genezing, van de pre-Columbiaanse tijd tot nu. In Guatemala zijn champignonstenen en -motieven gevonden. Een Psilocybe-soort stond bij de Azteken bekend als teōnanācatl. Dat betekent letterlijk: goddelijke paddenstoel. Na de Spaanse verovering voerden katholieke missionarissen campagne tegen de culturele traditie van de Azteken, waarbij ze de Azteken afwezen als afgodendienaren en het gebruik van hallucinogene planten en paddenstoelen, net als andere pre christelijke tradities, snel werd onderdrukt.Het was zo dat de Spanjaarden geloofden dat de paddenstoel de Azteken en anderen in staat stelde om met de duivels te communiceren. Ze bekeerden zich tot het katholicisme en daardoor drongen de Spanjaarden aan op een omschakeling naar het katholieke sacrament van de eucharistieviering.

Wat zijn de effecten van Magic Mushrooms?

Allereerst het volgende. Hoe herken je Magic Mushrooms? Psilocybine bevattende paddenstoelen zien er als gedroogde gewone paddenstoelen uit met lange, slanke stengels die wit-grijs zijn en donkerbruine kapjes met lichtbruine of witte in het midden. Gedroogde paddenstoelen zijn roestbruin met geïsoleerde gebieden van gebroken wit. Magische paddenstoelen kunnen worden gegeten, gemengd met voedsel, of worden gebrouwen als thee om te drinken. Ze kunnen ook gemengd worden met cannabis of tabak en gerookt worden. Wat doen Magic Mushrooms? Paddo’s zijn hallucinogene drugs, wat betekent dat ze je kunnen laten zien, horen en voelen wat echt lijkt, maar dat niet is. De effecten van paddo’s zijn echter zeer variabel en worden verondersteld beïnvloed te worden door omgevingsfactoren.Ze hebben zoals genoemd een lange geschiedenis in verband met spirituele ervaringen en zelfontdekking. Velen geloven dat natuurlijk voorkomende drugs zoals paddo’s, wiet en mescaline heilige kruiden zijn die mensen in staat stellen om een superieure spirituele staat te bereiken. Andere mensen nemen deze middelen om een van de volgende gevoelens te kunnen ervaren:

  • Verbondenheid
  • Een vervormd gevoel van tijd te ervaren
  • Euforie
  • Gevoel van ontspannenheid

Je kunt dus van alles ervaren, maar zijn er ook risico’s? Lichamelijk gezien is het risico van het gebruik van hallucinogene paddestoelen zeer beperkt. Een overdosis aan paddestoelen die psilocybine en/of psilocine bevatten is praktisch onmogelijk. Bij teveel consumptie kan er wel misselijkheid, buikpijn en diarree optreden. Veel mensen gaan in de herfst in het wild op zoek naar paddo’s of Magic Mushrooms. Niet iedereen weet de juiste paddestoelen van de verkeerde te onderscheiden. Dit kan tot gevaarlijke situaties leiden. Sommige zijn erg giftig. . De gevallen van consumptie van Magic Mushrooms met dodelijke afloop zijn, voor zover wij weten, altijd het gevolg van het eten van een dodelijke soort die erop lijkt.