Paw Patrol speelgoed voor mijn nichtje

Samenwerking Versterkt!

Paw Patrol speelgoed voor mijn nichtje

Dit weekend was de verjaardag van mijn nichtje, ze werd vijf jaar oud. Ze is de dochter van mijn broer en hij heeft veel kinderen. Ik zie mijn broer en zijn kinderen niet zo vaak, want zij wonen in een ander gedeelte van Nederland. Mijn broer is twee jaar geleden in een andere plaats gaan wonen, daarvoor woonden we erg dichtbij elkaar. We proberen nog wel altijd elkaar te zien tijdens verjaardagen en feestdagen. De laatste keer dat ik hem en zijn kinderen zag was drie maanden geleden. Ongeveer een keer per twee weken bellen we elkaar op, zodat we kunnen bespreken hoe het gaat. Ik vond het erg lastig om een cadeautje voor mijn nichtje uit te zoeken. Ik heb zelf geen kinderen en dan weet je niet wat ze leuk vinden. Tegenwoordig vinden ze andere dingen leuk dan toen ik klein was en hun interesses veranderen snel. Daarnaast wilde ik ook graag rekening houden met de wensen van mijn broer en zijn vriendin. Ik weet dat hij let op waar de kinderen meespelen en niet wilt dat ze met al het speelgoed spelen. Een barbiepop kan ik bijvoorbeeld niet voor haar kopen, maar daar is ze misschien ook te jong voor. Ik herinnerde me dat zijn kinderen een paar maanden geleden bij ons kwamen logeren. Zijn dochtertje was toen gek van Paw Patrol en wilde de hele dag die serie kijken. Ik belde mijn broer op, om te zien of hij Paw Patrol speelgoed een goed idee vond. Hij zei dat ze verschillende dingen had, maar dat ze Paw Patrol speelgoed erg leuk vindt. Hij en zijn vriendin kopen ook soms Paw Patrol speelgoed voor haar.

Paw Patrol speelgoed gekocht via Zippytoys

Nu ik wist wat zij leuk vond, kon ik naar een winkel gaan. Het leek mij verstandig om na het doen van boodschappen, bij de lokale speelgoedwinkel te kijken. Ik woon in een kleine stad en er is maar een speelgoedwinkel hier. Bij deze speelgoedwinkel hadden ze Paw Patrol Speelgoed, maar niet veel verschillende dingen. Ik zag niets dat ik leuk vond en ging weer naar huis. Online ging ik verder zoeken en vond toen de website zippytoys.nl, hier hebben ze veel Paw Patrol speelgoed te koop. Ik zag hier veel verschillende leuke dingen voor haar. Ik zag ook dat ze naast Paw Patrol ook veel ander leuk speelgoed hadden, maar het leek mijn beter om daar iets van te kopen. Ik weet dat ze binnenkort naar de basisschool gaat, daarom leek het mij leuk om een broodtrommel te kopen en nog een paar kleine dingetjes. Ik liet mijn broer een foto zien van het Paw Patrol speelgoed en de broodtrommel en hij zei dat het goede keuzes waren. Ik vond de producten niet duur en besloot om ze via de website van Zippytoys te bestellen.

Erg blij met het speelgoed

Tijdens de verjaardag dit weekend gaf ik het Paw Patrol speelgoed en de broodtrommel, ze was er erg blij mee. Ik vertelde haar dat ze de trommel mee naar school kon nemen en dat vond ze een goed idee. Met het speelgoed begon ze meteen te spelen en ze had ook andere speelgoed van die serie. Veel van mijn familieleden hadden hetzelfde idee als mij en hadden ook dingen gekocht van Paw Patrol. Zippytoys is een leuke webshop voor kinderspeelgoed

  • Ze hebben een grote keuze aan Paw Patrol speelgoed
  • Daarnaast hebben ze ook veel andere leuke dingen voor kinderen
  • Het speelgoed was niet duur
  • Mijn nichtje vond de dingen die ik gekocht had erg leuk