Met Real Gen kreeg ik een optimale website

Samenwerking Versterkt!

Met Real Gen kreeg ik een optimale website

Met Real Gen kreeg ik een optimale websiteEen tijd geleden kwam ik erachter dat mijn website te weinig mensen trok. Ik zocht een tijd naar de oorzaak, maar kon deze niet vinden. Toen ik in contact kwam met Real Gen, kwam de waarheid boven tafel: Mijn website was niet vindbaar in de zoekmachines, waardoor mensen er dus ook niet op konden klikken. Ik raakte in gesprek met de medewerkers van Real Gen en kwam erachter dat Real Gen mij een geheel nieuwe website kon maken die wel vindbaar was. Hierbij was ik van begin tot eind betrokken bij het proces en had ik aan het einde een website die niet alleen vindbaar was, maar er ook nog goed uitzag. Daarom wil ik u nu graag kennis laten maken met Real Gen, zodat ook u de stap kunt maken tot een nieuwe website.

Real Gen betrekt u bij het hele proces

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek met Real Gen was ik nog sceptisch. Ik wilde namelijk graag de touwtjes in handen houden wat betreft alles rondom mijn website. In mijn achterhoofd wist ik dat er dingen moesten veranderen, maar dit wilde ik nog niet toegeven aan de medewerkers van Real Gen. Tot zij mij uiteindelijk overtuigd hadden van hun werkzaamheden. Real Gen ging onmiddellijk aan de slag met het ontwerpen van mijn website, waarbij goed rekening werd gehouden met mijn huisstijl en wensen omtrent het uiterlijk en de content. Toen het eerste ontwerp af was en de laatste aanpassingen gedaan waren om alles geheel naar mijn wens te kunnen doen, ging mijn contactpersoon aan de slag met de bouw ervan. Binnen een korte tijd had ik een website die geheel bij mijn wensen paste. Daarnaast waren er nog een aantal voordelen:

  • Alle content was SEO geschreven
  • Ik stond op de eerste pagina van de grootste zoekmachines
  • Mijn website werkte zowel op een laptop, tablet als smartphone
  • Mijn social media was aangepast

Naast dat alles op mijn website precies klopte met mijn huisstijl en doelstellingen, werd ook mijn social media onder handen genomen. Deze moesten namelijk ook aansluiten bij mijn bedrijf, want ik wilde toch een geheel ervan maken. Op deze manier wisten mijn klanten precies wie er achter het bedrijf hoorde en hoe zij mij konden bereiken. Uiteindelijk was er nog een probleem over: de hosting van mijn website. Real Gen had hier echter ook de perfecte oplossing voor. Zij hosten namelijk ook websites die zij gemaakt hebben. Hierdoor had ik niet alleen een website van hoogwaardige kwaliteit tegen de laagste prijs, maar ook was de hosting ervan geregeld.

Een uitstekende service voor de laagste prijs

Dankzij Real Gen had ik alles wat ik nodig had om zowel mijn bestaande als nieuwe klanten te kunnen trekken. Alle medewerkers hebben jarenlange ervaring met zowel de bouw als zoekmachine optimalisatie, waardoor u nooit lang hoeft te wachten op het eindresultaat. Daarnaast bieden zij een uitstekende service. U wordt van begin tot eind bij het hele proces betrokken, waardoor u echt deel uitmaakt van het team en u geen zorgen hoeft te maken dat iets niet naar wens is. Naast bovenstaande projecten kunnen ze u ook helpen met zoekmachine adverteren, website laadtijd optimalisatie en Whatsapp zakelijk. Zo heeft u altijd alle diensten in huis om uw omzet te zien groeien. Neem daarom net als mij direct contact op met Real Gen om de mogelijkheden te bespreken. Hun contactgegevens staan vermeld op https://www.realgen.nl/. Zij kunnen u dan precies vertellen wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Ik kan in ieder geval met zekerheid zeggen dat dit de beste stap in mijn carrière is geweest.