Ramen blinderen

Samenwerking Versterkt!

Ramen blinderen

De Ramen blinderen van je auto waarom zou je dit doen? De meeste autoruiten worden niet standaard geblindeerd, zelfs niet een heel klein beetje. En dat terwijl het toch duidelijk voordelen te bieden heeft! Wij zetten die hier graag voor jou op een rijtje om je te laten zien waarom ook jij dit prima bij jou auto zou kunnen laten doen! Een eerste voordeel is het feit dat je minder last van de zon hebt. Dat levert op verschillende punten weer voordelen op. Ten eerste is het zo dat je minder snel verblind raakt door de zon, als je kiest voor Ramen blinderen hoef je dan ook minder vaak een zonnebril op te zetten als je aan het rijden bent. Dat maakt het autorijden een stuk minder vermoeiend, omdat je je minder hoeft in te spannen om een goed zicht te hebben. Ten tweede is het zo dat de folie die gebruikt wordt voor de blindering UV-stralen tegenhoudt. Veel mensen staan er niet bij stil dat deze gewoon door glas heen gaan, maar dit gebeurt normaal gesproken dus wel. Tenzij je kiest voor je Ramen blinderen met speciaal hiervoor bestemde folie! Zo voorkom je grote blootstelling aan deze straling en houd je bovendien ook nog veel warmte tegen! Zo houd je de temperatuur in de auto aangenamer en hoeft je airco minder hard te werken, wat weer betekent dat je verbruik ook wat lager zal zijn.

Andere voordelen Ramen blinderen

Een tweede voordeel van Ramen blinderen is dat het de inkijk in je voertuig kleiner maakt. Normaal gesproken kan iemand die buiten je wagen staat zo zien wat je er allemaal in hebt liggen. Met dit donkere glasfolie voorkom je dit, zo kan niemand dus zomaar zien wat voor gereedschap of apparatuur jij er bijvoorbeeld in hebt liggen. Daarnaast is Ramen blinderen ook goed voor de veiligheid. Op het moment dat een ruit barst, wordt voorkomen dat glassplinters door de hele auto vliegen, aangezien de raamfolie dit bij elkaar houdt. Een laatste voordeel is de uitstraling, veel mensen zijn van mening dat geblindeerde ruiten er gewoon mooi uitzien! Alle pluspunten zetten we graag nog even voor je op een rijtje:

  • je hebt beter zicht
  • jij en je passagiers worden niet blootgesteld aan UV-straling
  • warmte van de zon wordt tegengehouden
  • er is niet zomaar inkijk in je wagen mogelijk
  • de veiligheid wordt verhoogd bij breken van het glas
  • het voertuig krijgt een mooiere uitstraling

Reden genoeg dus om te kiezen voor Ramen blinderen!

Wettelijke regels

Voordat je hier nu meteen aan de slag gaat of dit meteen laat doen, is het belangrijk om te weten dat er wel wettelijke regels zijn met betrekking tot Ramen blinderen. Deze zijn opgesteld om ervoor te zorgen dat het zicht wel goed genoeg blijft om veilig de weg op te kunnen. Een goede autozaak zal ervoor zorgen dat het folie dat gebruikt wordt voor blindering aan deze wettelijke eisen voldoet en zij zullen ook een nameting doen om na te gaan of dit echt het geval is. Wil jij je Ramen blinderen laten en wil je er zeker van zijn dat dit op een goede manier gebeurt, dan doe je er goed aan dit te laten doen door MR Cardesign. Zij hebben hier ruime ervaring mee en weten als geen ander hoe dit het best aangepakt kan worden. Ook doen zij altijd metingen, zodat jij zeker weet dat de lichtdoorlaatbaarheid voldoet aan de wettelijke normen. Op mrcardesign kun je alles lezen over hoe zij te werk gaan met Ramen blinderen en wat de kosten hiervan ongeveer zijn!