Rijbewijs halen bij motorrijschool Delft

Samenwerking Versterkt!

Rijbewijs halen bij motorrijschool Delft

Op een motor rijden… dat is toch helemaal geweldig? Wanneer je op een motor rijdt, krijg je het gevoel alsof je over de weg zweeft en je komt binnen no time van A naar B. Je hoeft niet in de file te staan en ook parkeren zal je makkelijk af gaan. Maar wat heb je hiervoor nodig? Juist. Een motorrijbewijs. En waar kun je dit beter halen dan bij rijschool Delfin? Vooral als je in de omgeving van Den Haag en Delft motorrijlessen wilt volgen, is deze rijschool een uitstekende keuze. Motorrijschool Delft biedt een professionele opleiding aan van een zeer hoog niveau, zodat je straks veilig en prettig de weg op kunt. Wat biedt rijschool Delfin?

  1. Hoog slagingspercentage;
  2. Rijles in avond en weekend (vooral handig wanneer je doordeweeks volgeboekt bent);
  3. Studenten krijgen altijd korting.

Op rijschooldelfin.nl kun je meer informatie vinden over de motorrijlessen en wat erbij komt kijken. De motorrijschool in Delft zal je zeker niet teleurstellen wanneer het aankomt op het slagen. Door hun uiterst goede lessen is het slagingspercentage zeer hoog. Dus dat is én leuk én extra voordelig. Het kantoor van rijschool Delfin zit gevestigd in Den Haag, dicht bij de afslag Delft-Noord, en er zit ook een kantoor gevestigd in Delft.

De nieuwste motoren bij motorrijschool Delft

Buiten dat je uitzonderlijk goede lessen zal krijgen, rijd je ook nog eens op een gloednieuwe Suzuki sv650 en ze hebben splinternieuwe kleding en helmen voor je te leen. Alles is aanwezig bij motorrijschool Delft, dus je hoeft zelf niks mee te nemen. Bij de motorrijschool in Delft werken goed opgeleide en ervaren rijinstructeurs. De lessen zijn klantgericht en lopen ontspannen. Je kunt zelf jouw tempo bepalen, want iedereen moet natuurlijk op zijn gemak zijn bij het rijden op een motor. De lessen bij motorrijschool Delft duren 50 minuten. Uit ervaring is gebleken dat 100 minuten (twee lessen achter elkaar) de ideale lestijd is, qua concentratie en leerlijn. Bij motorrijschool Delft hoef je dus geen tijd te verspillen door te kort of te lang achter het stuur te zitten. Hierdoor kom je uiteindelijk goedkoper uit. Rijschool Delfin biedt twee pakketten aan. Er kan samen met jouw persoonlijke rijinstructeur worden gekeken naar welk pakket het beste bij jou past. Tijdens de eerste proefles zal er een globale inschatting gemaakt worden over hoeveel lessen jij waarschijnlijk nodig gaat hebben en dus wat de totale kosten van jouw rijbewijs zal zijn. Op www.rijschooldelfin.nl kun je de twee pakketten uitgebreid bekijken en zien wat de meest gekozen pakket is. Motorrijschool Delft heeft altijd goede resultaten gehad, ongeacht het gekozen pakket.

Examen halen

Motorrijschool Delft heeft ook oefeningen voor het motorexamen wat betreft de voertuigbeheersing. AVB staat voor algemene voertuigbeheersing. Denk hierbij aan het beheersen van de bediening, het stuurgedrag en het bewaren van balans. Er zijn zeven oefeningen, waarvan je er bij het examen minstens vijf succesvol moet afronden. Zo heb je:

  1. Achteruitparkeren;
  2. Langzame slalom;
  3. Uitwijkoefeningen;
  4. Noodstop;
  5. Wegrijden uit parkeervak en nog veel meer oefeningen.

De eerste vier zijn verplichte onderdelen, dan heb je er nog 8 die willekeurig gevraagd kunnen worden. Natuurlijk wil je het liefst in één keer jouw examen halen. Daarom heeft motorrijschool Delft een pagina waarop informatie staat over de procedures van de motorexamens, zodat je de dag zelf niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien zal jouw persoonlijke rijinstructeur alle stappen van het examen duidelijk met je doornemen, zodat je goed voorbereid bent op de examens AVB en AVD. Motorrijschool Delft biedt je meer dan alleen motorrijlessen. Je kunt ook op autorijles en bromfietsrijles gaan. Kijk daarvoor op www.rijschooldelfin.nl