De meest veelzijdige DJ voor je bruiloft in Dordrecht

Samenwerking Versterkt!

De meest veelzijdige DJ voor je bruiloft in Dordrecht

Het is inmiddels alweer een aantal maanden geleden dat ik trouwde met de man van mijn dromen. We zijn al samen sinds de brugklas en ik wist eigenlijk al toen ik hem leerde kennen dat ik ooit met hem wilde trouwen. Mijn geluk kon niet op toen hij na acht jaar relatie en drie jaar samenwonen eindelijk op zijn knieën ging en me ten huwelijk vroeg. Wat volgde was uiteraard een volmondig ‘ja!’. Eindelijk konden de bruidsmagazines tevoorschijn komen en mocht ik officieel jurken gaan passen met mijn moeder. En eindelijk kon ik uit de grote map met knipsels ideeën gaan halen voor het feest van ons leven: Onze bruiloft. Een DJ uit Dordrecht zoeken was eigenlijk het eerste waar ik aan dacht. Ik was namelijk op de bruiloft van een vriendin enkele maanden eerder nogal onder de indruk van de muziek. Het enige dat ik wist was dat de DJ op deze bruiloft uit Dordrecht kwam, maar gelukkig vond ik met die zoekwoorden al snel waar ik naar op zoek was, namelijk Groenendijk Events. En als je hun website bekijkt (http://www.groenendijk-events.nl) snap je denk ik meteen waarom ik ze ook zo graag op mijn eigen bruiloft wilde hebben. Groenendijk Events is het bedrijf van een bruiloft DJ uit Dordrecht, of eigenlijk uit hendrik-Ido-Ambacht. En nu zou je denken, wat is er zo speciaal aan een bruiloft DJ uit Dordrecht? Nou, Groenendijk-Events biedt meer dan alleen muziek. Je kunt een soort totaalconcept bij hun boeken, waardoor je niet alleen niet meer naar de muziek hoeft om te kijken, maar gelijk zeker weet dat je gasten actief vermaakt worden. En als er iets is dat voor mij belangrijk is dan is het dat mijn gasten tevreden en voldaan naar huis gaan. En dat is zeker goed gelukt!

Bruiloft DJ uit Dordrecht met vele extra’s

Toen ik de website van Groenendijk Events aan mijn aanstaande liet zien was hij meteen enthousiast, en hoe kan het ook anders?! Meteen op de homepage zie je een flitsende foto van hun LOVE letters (enorme houten letters met lichtjes erin,) welke ik echt fantastisch vond staan in onze feestzaal, zo sfeervol! Je kunt ze huren per hele dag voor slechts €90,75 inclusief btw. Echt een super leuke toevoeging aan een feestruimte! Maar naast de LOVE letters biedt deze bruiloft DJ uit Dordrecht nog veel meer, zoals:

  • Betaalbare partycatering.
  • Sfeervolle aankleding voor je locatie.
  • Een volledige Drive-in-show inclusief apparatuur.
  • Een tv-scherm met live-snapshots van de avond zelf.
  • En uiteraard een DJ die precies draait wat jij wil horen.

Je kunt dus op één adres terecht voor vrijwel alles wat je nodig hebt op je feestlocatie en hoeft alleen nog maar de locatie zelf te kiezen. (En natuurlijk jullie bruidskleding te scoren, maar dat is een heel ander verhaal…) Persoonlijk vond ik deze aanpak heel prettig, omdat ik al genoeg aan mijn hoofd had en liever niet met teveel verschillende partijen te maken kreeg bij het plannen van de bruiloft. 

Groenendijk Events: Persoonlijk en betaalbaar

Wat mij erg aanspreekt aan Groenendijk Events’ aankleding, catering en bruiloft-DJ uit Dordrecht, is hun scherpe prijzen en persoonlijke aanpak. Ze luisterden echt naar ons verhaal en hebben hun service zoveel mogelijk aangepast naar onze wensen. Het voelde allemaal heel professioneel, waardoor ik me met een gerust hart kon focussen op de andere aspecten van onze bruiloft, zoals de uitnodigingen en mijn jurk. En dat is precies wat ik goede service noem, alle lof voor deze bruiloft DJ uit Dordrecht!