Schoonmaakbedrijf voor ons kantoor

Samenwerking Versterkt!

Schoonmaakbedrijf voor ons kantoor

Schoonmaken is in veel gevallen niet iets waar je aan denkt als je een bedrijf begint. Toch is een schoon kantoor erg belangrijk voor de sfeer, hygiĆ«ne en werkgemak. Toen ik twee jaar geleden mijn bedrijfje begon was ik daar niet mee bezig. Ik richtte me op het product en de klanten. Ik dacht niet aan schoonmaken. We hadden in het begin een paar mensen werken en iedereen ruimde snel zijn, of haar spullen op. Maar er waren veel gedeeltes die niemand schoonmaakte en al snel merkten we dat het erg vies begon te worden. Daarna maakten we snel een paar dingen schoon aan het einde van de week, maar niemand van ons zat daar op te wachten. We waren allemaal hard aan het werk en dan heb je vaak geen zin meer om schoon te maken. Het was duidelijk dat we een schoonmaakbedrijf nodig hadden. Bijna een jaar lang hadden we een schoonmaakbedrijf in de buurt aangenomen. We waren erg blij dat we zelf niet meer hoefden schoon te maken, maar zagen vaak dat er niet goed schoongemaakt was. Ik had het bedrijf er een aantal keer op aangesproken en voor een periode ging het beter. Maar ondertussen ging het erg goed met het bedrijf en namen we meer mensen aan. Meer mensen zorgen ook voor meer rommel en dingen om schoon te maken. Helaas zagen we weer vaak dat het kantoor nog op plekken vies was nadat de schoonmaker was langs geweest. Het schoonmaakbedrijf gaf aan dat we voor meer uren moesten betalen, maar we zagen dat de schoonmaker niet gemotiveerd was. Het was tijd voor ons om een ander bedrijf te zoeken.  

Direct een schoonmaakbedrijf gevonden

Ik wilde graag een schoonmaakbedrijf waarbij we ervan op aan konden dat er goed schoongemaakt werd en waarbij we zelf zo min mogelijk zorgen hebben. Via iemand.nl vonden we in twee stappen een schoonmaakbedrijf. Ik hoefde alleen mijn postcode in te voeren en voor welke dag we een schoonmaker wilden en er kwam iemand langs. Bij de website hadden ze de schoonmaker al gecontroleerd, waardoor hij meteen aan de slag kon. Het was erg gemakkelijk om een schoonmaker te boeken en wilden iemand elke week laten langskomen. Vanaf het begin was het een succes. Er kwam iemand langs die erg vriendelijk en gemotiveerd was en goed werk leverde. We zagen een groot verschil met het vorige schoonmaakbedrijf. Hij werkte goed door en leverde goed werk, alles was netjes schoon. Sinds de eerste keer komt de schoonmaker elke woensdag langs en we zijn tot nu toe erg tevreden. Een paar keer kwam er iemand anders langs, maar ook zij werkt goed en is erg vriendelijk. Misschien is dit wanneer onze vaste schoonmaker ziek is. Ik begin vaak vroeg en soms is hij dan nog bezig met schoonmaken, maar dat is geen probleem. Vaak maken we dan een kort praatje en dat vind ik erg fijn. Ik heb het gevoel dat de schoonmakers onderdeel van het team zijn.

Een gemakkelijk dashboard

Naast de goede schoonmakers ben ik blij met het dashboard van iemand.nl. Wij betalen via automatische incasso en achteraf kan ik gemakkelijk zien in het dashboard heb ik een gemakkelijk overzicht. In het dashboard kan ik zien welke boekingen al geweest zijn en ik download gemakkelijk de facturen. Als je een schoonmaakbedrijf zoekt dan kunnen wij iemand.nl aanraden. Een schoonmaker via iemand is een goede keuze

  • De schoonmakers zijn vriendelijk en gemotiveerd
  • Er wordt goed schoongemaakt
  • Het is gemakkelijk om een schoonmaker te boeken
  • Facturen haal je gemakkelijk uit het systeem