Trouwauto huren Rotterdam: voor dé perfecte dag

Samenwerking Versterkt!

Trouwauto huren Rotterdam: voor dé perfecte dag

Mijn vriendin en ik zijn inmiddels meer dan vijf jaar bij elkaar. Op ons jubileum heb ik de stoute schoenen aangetrokken en haar ten huwelijk gevraagd. Ze zei ja (gelukkig maar) en daarna zijn we direct begonnen met het plannen van de bruiloft. We willen graag in Rotterdam zelf trouwen en als zoekmachinespecialist heb ik veel bedrijven waar ik ooit voor gewerkt heb. Dat netwerk kan ik nu mooi inzetten. Zo heb ik al een locatie kunnen regelen, een trouwjurk, catering en zelfs een band die komt spelen op de bruiloft. Het enige waar ik echt moeite mee had, was het vinden van een aanbieder voor een trouwauto huren in Rotterdam. Uiteraard zijn er genoeg opties, maar wanneer je er de dag van je leven van wilt maken – ook voor de bruid – dan moet je met meer voor de dag komen dan een trouwauto. Een van mijn voormalig klanten wees me op de website huureenengelsetaxi.nl. Huur Een Engelse Taxi is een aanbieder van trouwauto huren in Rotterdam met een breed aanbod aan mogelijkheden en toen ik belde hoorde ik dat ik direct langs kon komen om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken. Er waren genoeg opties die binnen mijn budget pasten – en dat allemaal in Rotterdam zelf. Ideaal dus, want wil je een trouwauto huren in Rotterdam, dan wil je niet eerst een heel eind moeten rijden om de auto op te halen natuurlijk.

Trouwauto huren in Rotterdam en de overige opties

Ben je zelf bezig met het regelen en plannen van een bruiloft? Dan raad ik je aan om niet te kijken naar de opties die iedereen kiest. Ik raad je daarnaast vooral aan om eerst na te denken over wat je precies wilt omdat je anders verdwaalt in alle mogelijkheden die overal aangeboden worden. Wij hebben een klassieke bruiloft dus ging ik op zoek naar de klassieke mogelijkheden, ook bij het kijken naar de mogelijkheden rond een trouwauto huren in Rotterdam. Wanneer je eerst kijkt naar wat je wilt, wordt een trouwauto huren in Rotterdam veel makkelijker omdat je de auto uit kunt zoeken aan de hand van de bruiloft die je wilt. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor een trouwauto huren in Rotterdam. Het geldt ook voor het kiezen van een jurk, een pak, een locatie, een cateraar en de tijd waarop de bruiloft gehouden wordt. Hoewel ik geen voorstander ben van een thema gebruiken op een bruiloft, is dit wel dé manier om slim aan de slag te gaan met het plannen omdat je precies weet op welk vlak je moet zoeken om te vinden wat echt bij je bruiloft past.

Waarom in Rotterdam trouwen?

Mijn ouders snapten niet waarom wij graag wilden trouwen in Rotterdam. De kosten liggen hoger, er is minder ruimte en een trouwauto huren in Rotterdam zelf zorgt voor veel restricties. Wij hebben hier echter wel voor gekozen en hebben daar een goede reden voor. We hebben veel vrienden die we langs willen laten komen op de bruiloft en dat betekent dat het goed te doen moet zijn met vervoer. Met de trouwlocaties buiten Rotterdam zelf is het lastig om mensen zonder rijbewijs daar te krijgen. Zeker met het constant ophalen van mensen. Een trouwauto huren in Rotterdam om constant heen en weer te rijden van gasten is ook geen optie. Daarom hebben we een locatie gekozen die vlak buiten het centrum ligt, die goed bereikbaar is met de auto, de bus en zelfs met de trein. Zo hopen we dat alle mensen makkelijk op de bruiloft kunnen komen.