Verlaag je gasverbruik met een hybride warmtepomp

Samenwerking Versterkt!

Verlaag je gasverbruik met een hybride warmtepomp

De gaskraan moet dicht, maar op het moment van schrijven maken de meeste huishoudens in Nederland nog steeds gebruik van gas. Hoewel we wel meer op inductie koken en veel huizen ook zijn voorzien van zonnepanelen, wordt het water nog altijd verwarmd door een CV ketel en die werkt natuurlijk op gas. Ook worden de meeste woningen nog steeds via gas opgewarmd. Dus de gaskraan kan voorlopig in ieder geval niet zomaar worden dichtgedraaid. Gelukkig hoeft dat ook niet direct, want in principe wordt de gaskraan pas in 2050 helemaal dichtgedraaid. De kans dat deze deadline gehaald wordt is niet heel groot, want er zitten nogal wat haken en ogen aan. Zo is lang niet iedere woning geschikt voor een warmtepomp en ook zonnepanelen kunnen niet altijd op een dak worden geplaatst. Ondanks subsidies is het nog steeds een flinke investering wanneer je zonnepanelen koopt of een warmtepomp en lang niet iedereen heeft daar het geld voor. Verder heb je te maken met huurhuizen en koophuizen. Huurhuizen worden beheerd door woningcoöperaties of particuliere huiseigenaren. Het is dan ook maar net wat zij bereid zijn te doen. Maar als particulier weet je wel dat de gasprijzen door de toenemende druk om die gaskraan dicht te draaien dus steeds duurder zullen worden. Het is daarom zeker in je eigen voordeel om via hallostroom.nl een hybride warmtepomp te kopen. Je kunt wel nagaan dat de gasprijzen ieder jaar verder zullen stijgen. Nu vallen die stijgingen misschien nog mee, maar over 10 of 20 jaar ben je ongetwijfeld enorm veel geld kwijt als je nog heel veel gas verbruikt. Het is dan ook beter om zo snel mogelijk te zorgen dat je het gasverbruik thuis zo veel mogelijk minimaliseert. Daarom is een hybride warmtepomp een goed idee, want daarmee kun je het gasverbruik tot wel 70% verlagen. Als je daarnaast ook zonnepanelen hebt en je kookt niet op gas, dan blijft er wat gasverbruik natuurlijk weinig over. Vervolgens bespaar je ieder jaar sowieso op de energiekosten, maar die besparing wordt dus ook ieder jaar meer. Zolang de gasprijzen blijven stijgen, kun jij meer profiteren wanneer je geen of minder gas verbruikt. Het is dan ook altijd wel mooi om bij te houden wat je verbruikt zou hebben zonder de warmtepomp, zodat je precies kunt zien hoeveel je elk jaar bespaart. Als je een warmtepomp wilt aanschaffen of als je wilt weten of die geschikt is voor jouw woning, dan kun je terecht op de site van hallostroom.nl.

Kijk snel op hallostroom.nl en bestel een warmtepomp

Je kunt via de website van hallostroom.nl gelijk meer informatie lezen over de warmtepomp. Je kunt dan ook zien hoeveel het je ongeveer gaat kosten als je een dergelijke pomp voor gaat aanschaffen. Daarna kun je uiteraard ook meteen een afspraak inplannen, zodat de experts van hallostroom bij je langs kunnen komen om alles in orde te maken voor de installatie van de warmtepomp.

Profiteer direct dankzij de goede service van hallostroom

Mocht je kiezen voor de diensten en producten van hallostroom, dan profiteer je uiteraard van heel veel voordeel. Bij de installatie van een pomp profiteer je direct van:

  • Duurzaam en slimme opwarming van je huis
  • Tot 70% verlaging gasrekening
  • Vanaf 2700 euro inclusief installatie

Zie voor meer informatie ook https://www.rvo.nl/onderwerpen/duurzaam-ondernemen/duurzame-energie-opwekken/zonne-energie