Waar kun je katoenen tassen bedrukken?

Samenwerking Versterkt!

Waar kun je katoenen tassen bedrukken?

Als je als bedrijf op zoek bent naar een makkelijke manier om katoenen tassen te bedrukken zou je eens een kijkje kunnen nemen op de website van Green Giving. Dit is een webshop met de focus op relatiegeschenken en andere cadeaus in een wat grotere oplage. Het idee achter deze webshop is een duurzame manier van leven, alle producten zijn namelijk geproduceerd met oog voor het milieu. Het is namelijk heel belangrijk dat we met zijn allen duurzamer gaan produceren en leven, maar het wordt je niet altijd even makkelijk gemaakt. Green Giving wil hier verandering in brengen door een geheel duurzaam assortiment relatiegeschenken aan te bieden, welke op allerlei manieren te personaliseren zijn. In hun webshop kun je als bedrijf dus gemakkelijk een duurzaam relatiegeschenk vinden, en bijvoorbeeld katoenen tassen bedrukken. De stof die voor deze tassen gebruikt wordt is geheel milieuvriendelijk geproduceerd. Bovendien wordt er voor de bedrukking ook enkel gebruikgemaakt van milieuvriendelijke inkten. Katoenen tassen bedrukken zonder het milieu te belasten doe je dus via de webshop van Green Giving. En als je liever een ander type duurzame relatiegeschenken cadeau doet aan je werknemers of klanten, dan vind je bij Green Giving zeker waar je naar op zoek was. Ze hebben namelijk nog veel meer personaliseerbare items dan tassen.

Duurzame relatiegeschenken online bestellen

Bij Green Giving kun je onder andere terecht om milieuvriendelijke katoenen tassen te bedrukken, maar ze hebben er op het gebied van duurzame relatiegeschenken nog veel meer! Zo kun je er onder andere de volgende items bestellen, al dan niet met persoonlijke opdruk:

  • Kantoorartikelen zoals pennen en schrijfblokjes
  • Snijplankjes gemaakt van bamboe
  • Papieren zaadzakjes, groeipapier en pakketjes met bloembollen

Als je niet alleen een milieuvriendelijk geschenk wilt kopen, maar ook nog iets dat bij voorkeur organisch is, dan zou je voor de bloembollen of groeipapier kunnen gaan. Het groeipapier is iets heel bijzonders. Het is handgeschept papier waar allerlei zaadjes van bloemen in zijn verwerkt. Dit wordt bedrukt met milieuvriendelijke inkt, en de ontvanger kan het papiertje vervolgens planten, bijvoorbeeld in een potje of gewoon in de tuin. Dat is weer eens wat anders dan katoenen tassen bedrukken als relatiegeschenk. Een kaartje op groeipapier is overigens altijd leuk om bij je geschenk te voegen met een persoonlijke boodschap. Dan bestel je daarnaast gewoon een ander cadeau in de webshop van Green Giving.

Waarom katoenen tassen bedrukken?

Het is geen nieuws dat we met zijn allen veel teveel plastic gebruiken. Dit moet allemaal gerecycled worden, terwijl we gemakkelijk zelf onze eigen tas mee naar de supermarkt kunnen nemen. Daarom is katoenen tassen laten bedrukken ook zo slim voor jou als ondernemer. Als je deze aan werknemers of klanten cadeau doet gaan ze deze vervolgens gebruiken voor de dagelijkse boodschappen. En als je jouw eigen logo erop laat drukken is dat dus in feite hele goedkope reclame voor jouw bedrijf. Dat is ook waarom het laten maken van relatiegeschenken zo lucratief is voor veel bedrijven. Jouw logo komt zo onder de mensen en het is een goedkope manier om meer bekendheid te krijgen. Wil jij ook dat mensen boodschappen doen met een tas met jouw logo? Ga dan ook katoenen tassen bedrukken via de webshop van Green Giving. Je klanten zullen zo’n leuk cadeau zeker waarderen!

Lees meer…