Online witte thee kopen

Samenwerking Versterkt!

Online witte thee kopen

Iedereen die vaak thee drinkt heeft zijn eigen favorieten. Sommige mensen houden van donkere thee, andere drinken het liefst groene, maar ook witte thee is vaak favoriet. Ondanks dat dit type thee veel minder bekend is dan zwarte of groene thee zien steeds meer mensen hoe lekker het is. In de webshop van Tea King vind je zes varianten op witte thee, welke allemaal vers gemaakt zijn. Dat wil zeggen dat je de thee los krijgt, en niet in kant en klare theezakjes. Maar wat wil het nu precies zeggen dat deze thee wit wordt genoemd? En wat zijn de eigenschappen ervan? De witte variant van verse thee wordt gemaakt van niet-gefermenteerde thee bladeren, waarvoor alleen de jongste knoppen mogen worden gebruikt. Deze mogen niet ouder dan 48 uur zijn voordat ze van de plant geplukt worden. Het maken van witte thee komt dus best wel nauw. Als gevolg van het gebruiken van deze piepjonge theebladeren is dat dit type thee heel weinig theïne bevat en een hele subtiele smaak heeft. Daardoor is hij goed te combineren met andere smaakjes, zoals fruitsmaken. Tea King heeft bijvoorbeeld een super lekkere combinatie van witte en groene theebladeren met peer. Dit is een hele fris en fruitig smakend theetje en ideaal om de dag mee te beginnen. De meeste theedrinkers vinden het fijn om ’s ochtends te starten met een mild smakend theetje, anders zouden ze wel koffie drinken. Deze combinatie van witte, groene en thee met peer smaak is dan een ideale optie.

Verse thee online bestellen

Bij Tea King zijn ze ervan overtuigd dat thee het lekkerst smaakt als je het vers drinkt. Daarom zijn al hun thee smaakjes met Online witte thee kopende hand geplukt en gedroogd en daarna zo snel mogelijk verwerkt tot een van de vele smaken verse thee. Je vindt in hun webshop dus geen kant en klare witte thee zakjes gevuld met thee. De verse thee van tea King dien je zelf in een zakje te doen en daarna in het water te hangen. Het is iets meer werk, maar veel mensen vinden het veel lekkerder. Je kunt op deze manier namelijk zelf bepalen hoeveel thee je wilt gebruiken, in tegenstelling tot een kant-en-klaar zakje. Als je zin hebt in een heel sterk kopje thee doe je het zakje gewoon wat voller en laat je de witte thee wat langer trekken dan aanbevolen.

Groene, zwarte en witte thee

Omdat iedere theedrinker een andere voorkeur heeft wilden ze bij Tea King een zo groot mogelijk aanbod creëren. En dat is zeker gelukt. In hun webshop hebben ze een super groot assortiment verse thee. Ze verkopen natuurlijk diverse soorten groene, zwarte en witte thee, maar ook hele bijzondere smaakjes, zoals:

  • Appel en noten thee
  • Venkel anijs thee
  • Thee met piña coladasmaak
  • Thee met appeltaartsmaak
  • Chocolade aardbei thee

Al deze smaken zijn met zorg samengesteld door tea King en alleen gemaakt van vers geplukte theebladeren, zodat alleen de beste smaak kan worden gegarandeerd. En net als bij de zwarte en witte thee dien je deze zelf in een zakje te doen. Dat vinden ze bij tea King alleen maar fijn, want dan kun je tenminste zelf bepalen hoe sterk je de verse thee wilt drinken. De echte theeliefhebber bestelt zijn verse thee, plus zakjes, dus in de webshop van Tea King, want daar slaag je sowieso voor de lekkerste smaken!