Waarom kickfun in Utrecht mij zo goed bevalt

Samenwerking Versterkt!

Waarom kickfun in Utrecht mij zo goed bevalt

Een aantal maanden geleden bekeek ik mijzelf in de spiegel en toen moest ik concluderen dat er van mijn ooit zo strakke lijf, nog maar heel erg weinig over was. Dat was niet iets waar ik gelukkig van werd en vandaar dat ik meteen de koe bij de horens heb gevat. Ik ben gaan kijken of er mogelijkheden waren om het sporten weer op te pakken. Het leek mij ook een goede beslissing omdat ik merkte dat ik mij aan het eind van een dag werken vaak futloos voelde. Vandaar dat ik ben gaan kijken welke sporten ik allemaal kon doen. Ik wilden namelijk graag weten wat er bij mij in de buurt allemaal bedreven werd aan interessante sporten. Het was voor mij namelijk al snel duidelijk dat ik niet wilde gaan voetballen of volleyballen zoals iedereen in Nederland al doet. Ik kwam op een gegeven moment terecht op een site waar men het had over kickfun in Utrecht. Ik had nog nooit van kickfun in Utrecht gehoord, maar het was mij meteen duidelijk dat ik dit weleens heel erg interessant zou kunnen vinden. Het is zo dat kickfun in Utrecht heel veel diversiteit biedt. Dat kickfun in Utrecht in de smaak valt, kun je ook wel zien op het internet. Je ziet hier namelijk heel veel berichten van mensen die helemaal laaiend enthousiast zijn over kickfun in Utrecht. Dat was voor mij dus genoeg reden om te kijken waar ik kickfun in Utrecht kon gaan proberen. Ik heb een vriendin van mij gebeld en zij wilde graag met mij mee gaan doen. Nadat wij een tijdje op het internet hadden gezocht, zagen wij dat wij bij Yard-Gym moesten zijn om deze sport een keer te kunnen uitproberen. Wij hebben meteen een datum gepland en wij zijn op de geplande dag naar de gym gegaan.

Dankzij kickfun in Utrecht voel ik me weer fit

Toen wij eenmaal de proefles kickfun in Utrecht hadden genomen, hadden wij de smaak snel te pakken. Als je namelijk een keer bent begonnen met kickfun in Utrecht, dan kun je al snel niet meer stoppen. Mijn vriendin en ik vonden het heel erg leuk om te zien wat je allemaal doet tijdens een dergelijke les. Wij hebben ons na de proefles dan ook meteen opgegeven voor kickfun in Utrecht. Sindsdien beoefenen wij iedere week kickfun in Utrecht en dat bevalt ons heel erg goed. Wij beginnen doorgaans met een warming up en in de loop van de les wordt het tempo opgevoerd. Uiteindelijk wordt de intensiteit flink verhoogd en dat is heel erg lekker. Je voelt je iedere keer weer herboren nadat je een les hebt gevolgd. Bovendien is het een heel diverse sport. Je focust namelijk op allerlei onderdelen. Zo werk je aan je conditie, maar omdat je zoveel beweegt kun je ook heel goed gewicht verliezen tijdens deze manier van sporten. Ik merkte dan ook al heel snel dat ik een veel betere conditie kreeg, maar ook dat ik al snel kilo’s begon kwijt te raken. Dat maakte voor mij deze sport tot een groot succes.

Wilt u het ook een keer proberen?

Wilt u ook graag een keertje komen sporten bij Yard-Gym.nl? Kom dan even naar de site om te bekijken welke mogelijkheden men u hier allemaal biedt. U zult merken dat u:

  • hier voor een heel goede prijs kunt sporten
  • u hier heel veel soorten sporten kunt doen
  • u hier altijd in een fijne omgeving kunt sporten

Mocht u nog niet op de site hebben gekeken, dan raad ik u dat bij deze van harte aan.