Waarop je moet letten bij het kiezen van een fruitmand op kantoor

Samenwerking Versterkt!

Waarop je moet letten bij het kiezen van een fruitmand op kantoor

Een mand vol fruit is op elk moment van het jaar een heel mooi geschenk. Maar tegenwoordig is het bestellen van fruitmanden steeds populairder geworden op kantoor. Een fruitmand op kantoor is een manier om uw werknemers te laten zien hoezeer u hun werk op prijs stelt. Als het echter gaat om het kiezen van de juiste fruitmand op kantoor, zult u merken dat u verwend wordt met een ruim aanbod om uit te kiezen. Met dit artikel hopen we het hele proces een stuk eenvoudiger voor u te maken. Hieronder zijn een paar dingen die het overwegen waard zijn en die u zeker zullen helpen als het gaat om het bestellen van jouw eerste of volgende fruitmand op kantoor.

Tips voor een fruitmand op kantoor bestellen

  • Bekijk de verzending en leveringsopties.
  • Als u bij Fruitplanet een bestelling plaatst voor 14.30 uur, hebt u de fruitmand de volgende dag in huis.
  • Tijdens piekmomenten raden we u aan om minimaal vier dagen van te voren te bestellen.

Voor elk budget is er een fruitmand op kantoor – Zoals u zult zien van zodra u uw zoektocht start, variëren de afmetingen en prijzen van een fruitmand op kantoor. Ook Fruitplanet heeft verschillende prijzen, maar het vinden van een mand die niet alleen aan uw eisen voldoet, maar ook aan uw budget zou niet zo moeilijk mogen zijn. Heeft u toch moeite dan kan u hen contacteren via e-mail. Creëer een uniek geschenk – Als u de pagina fruitplanet.nl bezoekt, zult u zien dat u uw fruitmand op kantoor nog unieker kunt maken door er extra items aan toe te voegen. U kunt er bijvoorbeeld smoothies en sapjes aan toevoegen. Let op het fruit – Zorg dat u een goede selectie vers fruit krijgt. Naast het standaard fruit zoals appels, bananen, peren en sinaasappels, heeeft Fruitplanet ook een goede selectie seizoensfruit op het moment dat u uw bestelling plaatst. Bovendien kunt u uw fruitmand op kantoor volledig zelf samenstellen. Hiervoor dient u enkel een mailtje te sturen. Speciale diëten – Bij Fruitplanet hebben ze ook begrepen dat sommige mensen speciale voedingsbehoeften hebben en ze kunnen ervoor zorgen dat de inhoud van uw fruitmand op kantoor passend is voor iedereen. Het enige wat ze van u vragen bij het voltooien van uw bestelling, is dat u hen op de hoogte brengt van eventuele speciale dieetwensen. U kunt dit doen door hen te contacteren via e-mail. Let op de presentatie – Als u andere geschenken geeft, moet u ze zelf inpakken. Fruitplanet pakt de manden zelf in, zodat de inhoud mooi op zijn plaats blijft zitten tijdens de verzending en ze er nog altijd fantastisch uitzien als ze op uw kantoor of ergens anders worden geleverd.

Waarom fruit bestellen?

Als het gaat om kant-en-klare snacks, overtreft een fruitmand op kantoor snel gratis koekjes, cake en gebak. Gezond eten is goed en blijft toenemen in populariteit (gelukkig!). Ja, er zijn trends geweest, maar het enthousiasme van mensen voor smoothies, het eten van fruit en de fundamenten van gezond eten, d.w.z. minder suiker eten en meer eiwitten, fruit en groenten eten, zullen altijd blijven. Het bestellen van een fruitmand op kantoor is duidelijk een geweldige manier om collega-werknemers te helpen gemotiveerd, alert en in het algemeen gezonder te blijven. Dit zal u als werkgever goede punten opleveren.