Wat doet een wagenparkbeheerder?

Samenwerking Versterkt!

Wat doet een wagenparkbeheerder?

Misschien denkt u bij het woord wagenparkbeheerder wel aan de parkeerwacht die op de parkeerplaats van de supermarkt kijkt of u wel een parkeerkaartje heeft gekocht. Maar nee, dat is niet de taak van een wagenparkbeheerder! Een wagenparkbeheerder is een bedrijf dat het wagenpark voor andere bedrijven beheert. Wel zo handig als auto’s niet uw specialiteit zijn, maar u wel het beste en meest comfortabele vervoer voor al uw medewerkers wilt regelen. IForFacility is een professionele wagenparkbeheerder. U kunt hen inschakelen voor elk bedrijf en voor elke prijsklasse. IForFacility neemt u een aantal zorgen uit handen. Hoe groter uw bedrijf, hoe nuttiger dit zal zijn en des te meer kosten u bespaart. Maar wij bieden onze service ook aan kleine bedrijven. Heeft u een wagenpark van meer dan één bedrijfsauto? Informeer dan eens bij IForFacility voor de mogelijkheden. U kunt meer informatie vinden op de website: iforfacility.com.

De vele voordelen van een wagenparkbeheerder

Een wagenparkbeheerder zal allereerst een evaluatie maken van uw huidige wagenparkbeheer. Vaak groeit een bedrijf in de loop van de tijd en het wagenpark groeit daarbij mee. Niet altijd zijn er dan de juiste beslissingen genomen en veel te vaak komt het voor dat er verschillende leasecontracten zijn afgesloten bij verschillende leasemaatschappijen. Is dit u ook een doorn in het oog, maar heeft u geen zin of tijd zich hier in te verdiepen? Juist: dat doet de wagenparkbeheerder dus voor u! Wij maken een inventarisatie en doen een voorstel voor een alternatief. Door onze jarenlange ervaring en brede netwerk, weten wij vrijwel altijd een voordeliger leasecontract af te sluiten, waarbij alle auto’s bij één maatschappij worden geleaset. Dit zal u een flinke kostenbesparing opleveren. Heeft u een beginnend bedrijf? Of is uw bedrijfssituatie onlangs gewijzigd? Dan kunnen wij voor u ook een analyse maken welk wagenparkbeheer het beste bij u past. Natuurlijk houden we daarbij rekening met verschillende prijsklassen. We geven advies over bijvoorbeeld: leasen of kopen? Diesel of benzine? Wel of niet privé rijden? En nog veel meer. Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in elektrisch rijden? Dan kunnen wij u daar alles over vertellen. Bovendien kunnen wij u adviseren welke laadpaalinstallatie het meest geschikt is voor uw bedrijf. Daarnaast bieden wij als extra service een cursus ‘inzichtelijk autorijden’ voor al uw medewerkers. Zo worden uw bedrijfsauto’s echt een visitekaartje op de weg! Uw medewerkers leren alles over het nieuwe rijden. Dit betekent dat er brandstof wordt bespaard: beter voor uw portemonnee en ook voor het milieu. Als kers op de taart bieden wij ook een gratis haal- en brengservice bij onderhoud. Dit betekent dat uw medewerkers nooit tijd kwijt zullen zijn omdat de auto onverwachts naar de garage moet. In het geval van pech, of de gewone APK-keuring, komen wij de auto voor u ophalen en brengen wij deze ook weer terug. In de tussentijd bieden wij een leenauto. U snapt het al: met IForFacility heeft u echt geen omkijken meer naar uw wagenpark!

De taken van een wagenparkbeheerder

Welke taken neemt IForFacility van u over? We zetten het eens handig voor u op een rijtje:

 • Evaluatie huidig wagenparkbeheer
 • Beslissing: kopen of leasen?
 • Beslissing: diesel of benzine?
 • Beslissing: privé rijden of niet?
 • Alle leasecontracten bij één maatschappij
 • Gratis haal- en brengservice bij onderhoud
 • Cursus ‘Inzichtelijke autorijden’
 • Laadpaalinstallatie voor elektrisch rijden

En tenslotte ook handig voor u op een rijtje: Waarom voor IForFacility kiezen?

 • Beste prijzen
 • Jarenlange ervaring
 • Samenwerking met de beste partijen
 • Comfortabel en veilig vervoer

U snapt het al, IForFacility is de gespecialiseerde wagenparkbeheerder bij uitstek. Voor meer informatie of een afspraak maken kunt u terecht op onze website: iforfacility.com.