Zoekt u een goede palletstelling die gebruikt is?

Samenwerking Versterkt!

Zoekt u een goede palletstelling die gebruikt is?

Wij moesten onlangs de opslagruimte van ons bedrijf uitbreiden omdat wij steeds meer goederen moeten opslaan. Dat is een goed teken omdat het inhoudt dat de zaken goed gaan. Helaas vielen de kosten van het vergroten van onze opslag nogal hoog uit en daardoor hadden wij niet veel budget meer over voor de inrichting van deze ruimte. Wij hebben daarom besloten om geen nieuwe stellingen te gaan kopen, maar om tweedehands exemplaren aan te schaffen. Wij hebben toen gekeken naar de mogelijkheden om een palletstelling te vinden die gebruikt was. Wanneer je namelijk een tweedehands palletstelling gebruikt, hoef je niet bang te zijn dat je op de kwaliteit hoeft in te leveren want ook een palletstelling die gebruikt is, kan nog altijd heel erg goed zijn. Wij hebben daarom gekeken waar wij ergens een plek konden vinden waar wij moesten zijn om een palletstelling die gebruikt is te kunnen kopen. Wij hebben lang moeten zoeken, maar uiteindelijk hebben wij de site van lppetersen.nl gevonden. Deze site is heel handig voor mensen die graag een palletstelling gebruikt willen kopen. Dit bedrijf heeft namelijk een heel royaal aanbod van stellingen en dergelijke die nog in heel goede staat zijn, maar die dus wel tweedehands zijn. Wij konden hier gelukkig ook een palletstelling gebruikt kopen en wij waren diep onder de indruk van de prijs die men voor deze palletstelling gebruikt vroeg. Wij hoefden daarom ook niet lang na te denken over de vraag of wij hier graag een bestelling wilden plaatsen. Wij hebben gezien dat wij hier heel veel geld konden besparen als wij voor een palletstelling gingen die gebruikt was en dus hoefden wij ook niet lang na te denken over de vraag of wij hier een bestelling wilden plaatsen of niet. Wij hebben daarom heel snel even contact gelegd met de mensen van dit bedrijf omdat wij graag nog wat extra informatie over de palletstelling gebruikt wilden hebben. Wij hebben toen te horen gekregen wat wij allemaal wilden weten en daardoor konden wij de knoop meteen doorhakken. Nog geen week later hadden wij deze palletstelling gebruikt bij ons in de loods staan en daar waren wij heel erg over te spreken. 

Deze palletstelling is gebruikt, maar ziet eruit als nieuw

Wij hebben hier een palletstelling gekocht die gebruikt was, maar dat zou je niet zeggen wanneer je dit geval ziet. Het is namelijk zo dat dit een heel mooi exemplaar is en hij is bovendien heel erg stevig. Wij kunnen er dan ook heel veel in kwijt en wij zijn blij dat wij lppetersen.nl ingeschakeld hebben toen wij een palletstelling gebruikt wilden kopen. 

Wij gaan hier vaker inkopen doen

Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en wij gaan hier zeker vaker stellingen inkopen omdat:

  • Wij heel goed voorgelicht zijn over de aangeboden stellingen 
  • Wij heel veel voordeel hebben kunnen pakken 
  • Wij heel stevige en degelijke stellingen hebben kunnen kopen 

Mocht u het aanbod ook een keer willen bekijken, surf dan even naar de site van lppetersen.nl. Hier kunt u zien wat men u allemaal te bieden heeft.