Zoekt u mooie trouwringen in Zutphen?

Samenwerking Versterkt!

Zoekt u mooie trouwringen in Zutphen?

Hallo allemaal! Zoals beloofd zou ik jullie op de hoogte houden van alles omtrent mijn bruiloft. Afgelopen dinsdag heb ik met een vriendin trouwringen uitgezocht bij juwelier De Tijd. Je vindt hun assortiment op juwelierdetijd.nl. De juwelier staat bekend om haar prachtige trouwringen, in Zutphen. Na wat zoekwerk op internet, ben ik juwelier de Tijd tegen gekomen. In deze blog zal ik jullie vertellen waarom ik heb gekozen voor de trouwringen in Zutphen en over mijn ervaring bij juwelier De Tijd.

Waarom trouwringen in Zutphen?

Zelf kom ik uit de Overijsselse stad Enschede. Hier zijn genoeg juwelieren te vinden. Ik had me voorgenomen om daar eerst zelf eens lang te gaan. Nadat ik wat etalages had bekeken, besefte ik dat het niet was wat ik zocht. Twee maanden geleden is de moeder van mijn beste vriendin getrouwd. Mijn vriendin vertelde me dat ze haar trouwringen in Zutphen had gevonden bij juwelier De Tijd. Diezelfde avond heb ik nog een kijkje genomen op hun website. De website oogt erg professioneel, dit sprak me gelijk aan. Juwelier De Tijd is een familiebedrijf. Deze trouwringen in Zutphen zijn van zeer goede kwaliteit. Om de volgende redenen heb ik besloten mijn trouwringen in Zutphen te bestellen:

  • Je kan een gratis offerte aanvragen.
  • In Zutphen kan je je eigen trouwringen ontwerpen.
  • Juwelier De Tijd werkt samen met een designer.
  • Ze verkopen zowel exclusieve- als budgettrouwringen.
  • De juwelier hanteert een maatgarantie. Wanneer de ring achteraf te klein is, kan deze binnen 6 maanden gratis aangepast worden. 

Mijn ervaring met juwelier De Tijd

Om trouwringen uit te zoeken in Zutphen, ben ik afgelopen dinsdag met mijn vriendin naar juwelier De Tijd gegaan. Omdat we al redelijk vroeg aankwamen, was het erg rustig in de winkel. De medewerker stond mij vriendelijk te woord. Hij leek even te denken dat de ringen voor mij en mijn vriendin bestemd waren. Ik heb snel uitgelegd dat mijn vriend er helaas niet bij kon zijn. Voordat we ons op de trouwringen in Zutphen hebben gestort, werd ons eerst een kop koffie aangeboden. Hier zeiden we natuurlijk geen nee tegen. Samen met de medewerker hebben we het gehad over de mogelijkheden. Hij vertelde over de verschillende soorten trouwringen die zie hier in Zutphen bij juwelier De Tijd aanbieden. Ik sprak mijn voorkeur uit voor simpele trouwringen. Zelf ben ik niet zo weg van de sieraden. Daarnaast vind ik het prettig als mijn trouwring bij al mijn kleding past. De medewerker luisterde erg goed naar mijn wensen en hield me een aantal simpele trouwringen voor. Uiteindelijk heb ik de trouwringen ook in Zutphen gekocht bij juwelier De Tijd. Uiteraard wilde ik voordat ik ze kocht eerst controleren of mijn vriend ze ook mooi vindt. De medewerker heeft het artikelnummer voor me opgeschreven zodat ik het kon terugvinden in de webshop. De sfeer in de juwelierszaak sprak me erg aan. Ik heb een leuke ochtend gehad met mijn vriendin. De medewerker heeft me goed geadviseerd. Met een tevreden gevoel gaan mijn vriend en ik onze bruiloft tegemoet. Ik zou een ieder van jullie aanraden om je trouwringen in Zutphen te kopen bij juwelier De Tijd! Neem eens een kijkje op hun website of vraag een vrijblijvende offerte aan.