Ken jij het verhaal van de kantinestoelen al?

Samenwerking Versterkt!

Ken jij het verhaal van de kantinestoelen al?

In de kantine van voetbal, daar gebeurt het allemaal. Een kantine is eigenlijk gewoon een eetgelegenheid in veel bedrijven en instanties die veel medewerkers hebben. Maar er kan van alles gebeuren in een kantine, vooral na voetbalwedstrijden. En kantinestoelen waar de liefde kan worden gevonden, hoe mooi dat kan zijn lees je in deze editie van, ‘Ken jij … al?‘ De mooiste verhalen over de liefde. Liefde blijft een mooi onderwerp waar we het altijd over kunnen blijven hebben. De mooiste verhalen over liefde en liefde in een kantine. Je kunt het lezen in deze editie. Zoals altijd beginnen we natuurlijk met een algemene introductie, want hoe begon het allemaal ook alweer? 

Hoe het allemaal begon 

We nemen je mee terug, hoe het allemaal begon. Zoals we dat altijd doen.Het was een vrijdagmiddag en de wedstrijd was al een tijdje afgelopen. Het was tijd om bier te drinken, de plaatselijke bevolking was alweer gearriveerd. Er hing iets in de lucht, of het nou om liefde ging of het door de spanning kwam, er hing iets bijzonders in de lucht. Hoe het allemaal begon, het begon dus bij de betreffende voetbalwedstrijd. Jos en Emma waren er beide en wij keken toe. Zij vonden elkaar al een tijdje geleden leuk maar draaiden er steeds omheen. Naarmate er meer bier in de mens kwam, werd iedereen weer een stuk losser, zo ook Jos en Emma. Het werd ook wel eens tijd voor Jos en Emma, te lang er omheen draaien is voor niemand goed. Uiteindelijk moet je namelijk wel tot de kern komen en vertellen wat je echt voelt. Of je dit nu zelf wilt of daartoe wilt worden gedwongen door een kantine met blijkbaar speciale kantinestoelen, dat maakt niet uit. Het moet hoe dan ook gebeuren. 

De kantinestoelen zorgden voor een lang en gelukkig leven? 

De kantinestoelen in de kantine zorgden ervoor dat bepaalde mensen op plekken gingen zitten waar ze anders niet zo snel zouden gaan zitten. De betreffende kantinestoelen hadden net zo goed een bepaalde magneet kunnen bevatten, aangezien Jos en Emma op deze manier dichterbij elkaar kwamen. Er was geen letterlijke magneet, maar een figuurlijke magneet. De oorzaak was niet dat de kantinestoelen er stonden, maar de oorzaak was de liefde tussen Jos en Emma. De liefde die alsmaar groter en groter werd. De kantinestoelen met de figuurlijke magneet, al het bier dat er na de wedstrijd met gemak in ging. De kantinestoelen zorgden voor een lang en gelukkig leven. Maar nog even over de liefde, het is altijd beter om te kiezen voor ontmoeten in het echt dan te ontmoeten via een app als Tinder Of Happn.  Jos en Emma hebben elkaar ontmoet door voetbal. Dan hebben ze gelijk het ergste gehad, elkaar in het zweet zien strijden en dronken zien worden. Eindigen op de kantinestoelen na heftige woordenwisselingen en discussies. Als je het ergste hebt gehad dan heb je in ieder geval al een goede basis voor je relatie. Erger dan voetballen in het zweet bestaat namelijk bijna niet, dat staat vast.