Wilt u een euthanasieverklaring opstellen?

Samenwerking Versterkt!

Wilt u een euthanasieverklaring opstellen?

In mijn familie komt dementie heel veel voor en dat is iets waar ik niet altijd vrolijk van word. Ik heb namelijk gezien dat mijn beide ouders heel slecht oud zijn geworden. Beide hebben vele jaren in een verzorgingshuis moeten zitten omdat zij niet meer in staat waren om voor zichzelf te zorgen. Sterker nog, zij hadden helemaal niet meer in de gaten waar en wie zij waren en dat was een scenario dat mij heel veel verdriet heeft gedaan. Het is namelijk niet prettig om mensen te zien die niets meer kunnen terwijl zij vroeger zo levendig en verstandig waren. Ik wilde dit hoe dan ook voorkomen en daarom ben ik een euthanasieverklaring gaan maken. Ik had namelijk gehoord dat het goed zou zijn om een euthanasieverklaring te laten opstellen voor het geval je dat dus later niet meer kunt doen. Ik ben daarom gaan kijken hoe je een euthanasieverklaring kunt maken, maar dat is nog niet zo eenvoudig. Wanneer je namelijk een euthanasieverklaring wilt laten opstellen, moet je heel goed weten hoe je dat moet doen. Je moet namelijk geen zaken vergeten te noemen in je euthanasieverklaring en daarom heb ik gekeken hoe ik dit het beste kon aanpakken. Ik moest er namelijk niet aan denken om een euthanasieverklaring op te stellen en dan fouten te maken waardoor je euthanasieverklaring op het moment dat het nodig was, niet meer gebruikt kon worden. Ik heb daarom gekeken waar ik moest zijn om te achterhalen wat ik allemaal in mijn euthanasieverklaring moest opnemen. Ik heb toen gemerkt dat je op het internet heel veel informatie kunt vinden, maar dat het heel lastig is om betrouwbare informatie te vinden. Ik heb daarom heel lang moeten zoeken naar een goede site en uiteindelijk heb ik toen de site Rocketlaywer.com gevonden. Deze site is alles wat je nodig hebt wanneer je graag een officieel document wilt opstellen. Zo kon je hier dus ook terecht voor wanneer je een euthanasieverklaring wilde laten opstellen. Ik heb daarom meteen gekeken wat ik hier allemaal kon vinden en ik kan u zeggen dat ik blij was dat ik deze site gevonden heb want hier vond ik een heel goed voorbeeld van een euthanasieverklaring

Deze euthanasieverklaring heeft mij veel geholpen 

Ik heb gezien dat je op de genoemde site een goed voorbeeld van een euthanasieverklaring kunt vinden. Ik ben daarom ook heel blij dat ik deze site gevonden heb want ik denk dat het mij anders niet gelukt was om een goede euthanasieverklaring op te stellen. Zonder deze site had ik niet eengoed voorbeeld bij de hand gehad waarmee ik kon zien hoe ik mijn wil op papier kon vastleggen. 

Ik heb alles nu goed geregeld

Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb en ik heb gemerkt dat ik nu minder gespannen ben over de toekomst. Kortom:

  • Ik kon een goede verklaring opstellen 
  • Ik heb veel gehad aan de informatie van deze site 
  • Ik kan nu met een goed gevoel mijn toekomst tegemoet gaan 

Meer weten? Kijk dan zelf ook nog even op rocketlawyer.com. Daar kunt u zien wat u hier aan officiĆ«le documenten kunt vinden.